U bevindt zich hier: Nieuws

Waarschuwingsdienst

De nieuwsfeed is helaas niet bereikbaar.

Opmerkelijk

Zeeuwse school die eerst verkeerd om stond nu te dicht op straat gebouwd

De school in het Zeeuwse dorp Oost-Souburg die eerder dit jaar werd afgebroken omdat ze verkeerd om stond, blijkt nu te dicht op een straat te zijn gebouwd. De gemeente kijkt nu of en hoe de fout kan worden opgelost, meldt Omroep Zeeland. "Het zou een horrorscenario zijn als de school opnieuw afgebroken moet worden."

Eeuwenoud ritueel: Ook bijen geÔnformeerd over dood koningin Elizabeth

Ook de bijen van de Britse koninklijke familie weten inmiddels dat koningin Elizabeth is overleden. Geheel volgens traditie heeft imker John Chapple ze het nieuws deze week persoonlijk verteld.

VS geeft IsraŽl gestolen zeldzame munt ter waarde van ruim 1 miljoen euro terug

De Verenigde Staten hebben IsraŽl een zeldzame munt teruggegeven die een waarde heeft van ruim 1 miljoen euro. Het gaat om een kwartje van de IsraŽlische munteenheid sjekel, die tegenwoordig nog steeds het betaalmiddel in het land is.

Amsterdamse achtstegroepers vinden vuurwapen tijdens opruimen van zwerfafval

Leerlingen van de basisschool Kairos in Amsterdam deden een wel hele gevaarlijke vondst tijdens het opruimen van zwerfafval in de buurt. Zij vonden een uzi onder een brug. Hoe het vuurwapen daar is terechtgekomen, is een raadsel. De pistoolmitrailleur werd snel door de politie in beslag genomen en vernietigd.